Perfect You
 

 

Een rode blos op het gezicht staat vrolijk en gezond. Maar als deze blos niet meer verdwijnt heeft u misschien last van couperose. Couperose verwijderen is geen probleem voor de huidexperts van Laser Company

Wat is Couperose

Couperose ontstaat doordat kleine bloedvaatjes dicht onder de huid zichtbaar zijn. Hierdoor verschijnt er een rode of blauwige vlek. Couperose komt vaak voor op het gezicht (op neus en wangen) en op de benen. De oorzaak van couperose is blijvende verwijding van de bloedvaatjes. De aandoening komt veel voor, maar is gelukkig niet schadelijk voor de gezondheid. Er is weinig te doen om couperose te voorkomen, helemaal omdat deze afwijking erfelijk is.

 

Couperose verwijderen

Wilt u uw couperose verwijderen? Dat kan met het team gespecialiseerde specialisten van Perfect You. Zij zijn zeer ervaren met laserbehandelingen tegen couperose. Wij kunnen couperose verwijderen met de huidvriendelijke oplossing op basis van Electrical Optical Synergy (ELOS)-technologie. Dit is een dermatologisch verantwoordde laserbehandeling met direct resultaat. Couperose verwijderen door middel van laserbehandeling is geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Vooraf aan de behandeling nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreekt u met onze ervaren medewerkers uw wensen en verwachtingen. Wij onderzoeken uw gezondheid en zetten de mogelijkheden uiteen. Onze specialisten inspecteren uw huid en stelt een persoonlijk behandelplan op. U kunt alle mogelijke vragen stellen over de behandeling voor couperose verwijderen. Wij nemen ruim de tijd en informeren u volledig.

De ELOS E-Laser verwijdert couperose veilig en effectief, zonder de omringende huid te beschadigen. De ELOS combineert licht en radiofrequente (RF) energie in een laserstraal die hemoglobine in de huid afbreekt. Maak een afspraak om te leren hoe ontsierende couperose verwijderen bij Perfect You eenvoudig en effectief is.